|
| Ovde postavljajte prevode pesama! | |
|
+3Alma Rey PoNcHo_Mi AnHeL (:!LiTtLe pRiNcEsS!:) 7 posters | |
Autor | Poruka |
---|
(:!LiTtLe pRiNcEsS!:) ♥Para ti...estoy capaz de volar...Uckermann te amo!♥
Broj poruka : 1492 Location : SiEmPrE cOn AnAhI Job/hobbies : ples,ljubav i pevanje Humor : Druzenja,pricanja,razmenjivanja slika...!!! Datum upisa : 30.07.2007
| Naslov: Re: Ovde postavljajte prevode pesama! Pet Maj 16, 2008 4:12 pm | |
| | |
| | | Tasha RBD Biras pesme za novi cd sa njima u studiju
Broj poruka : 136 Godina : 32 Location : iU Areni na RBD koncertu! Job/hobbies : Slušanje mjuze...¡Zna se koje! I crtanje... Humor : Pa.............. Datum upisa : 24.04.2008
| Naslov: Re: Ovde postavljajte prevode pesama! Pet Maj 16, 2008 10:35 pm | |
| - !(=HiP-hOp GiRl=)! ::
- Diwno je
| |
Broj poruka : 136 Godina : 32 Location : iU Areni na RBD koncertu! Job/hobbies : Slušanje mjuze...¡Zna se koje! I crtanje... Humor : Pa.............. Datum upisa : 24.04.2008
| Naslov: Re: Ovde postavljajte prevode pesama! Uto Maj 20, 2008 9:54 am | |
| Dame - Daj mi
U tvojim rukama postoje reci Koje miluju cak do duse I u tvojim ocima postoji plavetnilo koje me ispunjava svetloscu Skoro kao karma
U tvojim usnama postoje znaci Da raj postoji I u tvojoj kosi postoji more kojim zelim da plovim Bez cvrstog pravca
Moja filozofija i moja religija Je da trazim da zivim u tvom srcu Moja filozofija i moja religija Je teorija da osvojim tvoje Srce
REF: Daj mi jednu sansu Daj mi samo jedan znak Daj mi malo vere Daj mi svoj prvi put Daj mi sve sto imas Daj mi jednu sansu Daj mi samo jedan znak Daj mi svoju samocu Daj mi svoju slobodu Daj mi sve sto imas
Daj mi malo vise sebe Da bih ti ja dala vise sebe Daj mi malo vise sebe Daj mi jedan minut da te usrecim
U tvom zagrljaju nalazim raskos Da prkosim svetu I tvoj glas me smiruje kada je neko okrutan Tada je sve bezbednije
U tvojim usnama postoje znaci Da raj postoji I u tvojoj kosi postoji more kojim zelim da plovim Bez cvrstog pravca
Moja filozofija i moja religija Je da trazim da zivim u tvom srcu Moja filozofija i moja religija Je teorija da osvojim tvoje Srce
REF.
Daj mi malo vise sebe Da bih ti ja dala vise sebe Daj mi malo vise sebe Daj mi jedan minut da te usrecim
Asi soy yo - Takva sam ja
Ako mislis da cu te proganjati Nemoj ni da sanjas, nisam takva Potrazicu te bilo gde I cinicu to bilo kada Ja se pomeram na svoj nacin Takva sam ja
Zelim da znas vec jednom o meni Ne ocekujem nista od tebe I ako zelim, naci cu te Ako zelim, poljubicu te Ako zelim, slagacu te Zato sto...
REF: Takva sam ja, takva sam ja, takva sam ja Zarobljavam koga hocu i ljubim ga gde hocu Takva sam ja, takva sam ja Ne zanima me sta izmisljaju, ne zanima me sta misle Takva sam ja, takva sam ja Ne pricam u prazno, uvek direktno pogadjam u metu Takva sam ja, takva sam ja Ne zahtevam da me razumeju, kako je tesko biti ja
I nemoj da kazes da te nisam upozorila Razmisli dobro, ako ti tako odgovara Kada sam sa nekim slobodna sam, bez strasti Ne postavljam uslove Ne dajem objasnjenja Takva sam ja
I ako postoji neka druga koja te cini srecnim Nemoj ni da mislis na patnju Nemoj da mi dolazis sa izvinjenjima Uvek imam hiljadu ljubavi Isprobacu svoje ostale ukuse Zato sto...
REF.
Takva sam ja, takva sam ja, takva sam ja Uvek dobro provodim vreme, ne volim da budem sa jadnicima Takva sam ja, takva sam ja Zivim sa ili bez zagrljaja, i ne znam za promasaje Takva sam ja, takva sam ja Ne volim da imam gospodara, onaj ko to misli da je, u nekom je snu Takva sam ja, takva sam ja Ne zahtevam da me...
Nemoj da mi dolazis sa izvinjenjima Uvek imam hiljadu ljubavi Isprobacu svoje ostale ukuse Zato sto...
Takva sam ja, takva sam ja, takva sam ja Zarobljavam koga hocu i ljubim ga bilo gde Takva sam ja, takva sam ja Ne zahtevam da me razumeju, onaj ko me voli neka me voli Takva sam ja, takva sam ja Uvek dobro provodim vreme, ne volim da budem sa jadnicima Takva sam ja, takva sam ja Zivim sa ili bez zagrljaja, i ne znam za promasaje Takva sam ja, takva sam ja Ne volim da imam gospodara, onaj ko to misli da je, u nekom je snu Takva sam ja, takva sam ja I ako saznas da sam dobra, to je istina, u svakom slucaju, jao...
Que fue del amor - Gde je ljubav
Gde je ljubav Koja nas je jednom spojila Kako je mogla da umre
Za tebe ja sam bio greska Koju je vreme izbrisalo Koja nije bila dobra da zivi
Ali ja znam da u dubini ovog okrutnog srca Tvoja strast i dalje prati moju ljubav I na kraju puta ces shvatiti Da nisi mogla skroz da me zaboravis
REF: Nisi mogla da me zaboravis Nisi mogla da me iscupas Odlucila si da potrazis drugu ljubav I videces da nije lako uspeti da te vole vise
Za mene bilo je mnogo bola I osecam strah Da necu moci da te zaboravim
Ali ja zna da u dubini ovog okrutnog srca Tvoja strast i dalje prati moju ljubav I na kraju puta ces shvatiti Da nisi mogla skroz da me zaboravis
REF.
Videces, malo po malo Da i nije bilo tako lose Mislices na nasu vezu I videces da je bilo mnogo bolje
Ali ja znam da u dubini okrutnog srca Tvoja strast i dalje prati moju ljubav I na kraju puta ces shvatiti Da nisi mogla skroz da me zaboravis
REF. 2x
Quisiera ser - Voleo bih da budem
Toliko me boli da budem samo jedan prijatelj Kada umirem da budem sa tobom
Voleo bih... Da budem jedna pesma Da... Diram u tvoje Srce Makar samo jedan put
Voleo bih da budem sve sto ti dotaknes Molim te
REF: Kako bih voleo da budem kisa na tebi Koja pada preko tvoje koze Kako bih voleo da budem Sunce na tebi Da budem tamo gde si ti Kako bih voleo da budem nebo iznad tebe Da bih te video u svitanje Da bih te imao uvek blizu sebe Kako bih voleo da budem
Toliko me boli da te vidim u tudjim rukama I kako ne znas koliko te volim
Voleo bih... Da budem tvoja posteljina Da... Mogu da te milujem Makar samo jedan put
Voleo bih da budem sve sto ti dotaknes Molim te
REF.
Voleo bih da budem pod kojim gazis Snaga koja te gura da zivis I da budem tamo U tebi
REF.
Koja pada preko tvoje koze... Kako bih voleo da budem... Voleo bih da budem... | |
| Naslov: Re: Ovde postavljajte prevode pesama! Uto Maj 20, 2008 9:56 am | |
| A tu lado – Pored tebe
Uprkos nekim pricama I kisi na putu Pored tebe znam da je sudbina
Uprkos jakom vetru Uprkos brodolomima Pored tebe znam da sam spasen
Ti me cinis nepobedivim Ne poznajem nemoguce Ako se vratim, i pronadjem te ovde
Pusti me da zivim blizu tebe Uvek pored tebe
REF: Uz jedan poljubac Uz tvoje ruke Pusti me da zivim uvek pored tebe Pored tebe... Uz jedan uzdah Uz tvoj zagrljaj Pusti me da zivim uvek pored tebe Uvek pored tebe... Uvek pored tebe...
Uprkos oluji Koja udara o nasu barku Pored tebe sam uvek miran
Uprkos teskoci Uprkos preprekama Pored tebe nista me ne plasi
Ti me cinis nepobedivim Ne poznajem nemoguce Ako se vratim, i pronadjem te ovde
Pusti me da zivim blizu tebe Uvek pored tebe
Solo quedate en silencio - Samo ostani u tisini
Pronalazim te budnog Govoris mi da ti je zao Sa jos jednom prolivenom suzom
Grlis me, jezim se Trazis mi jedan poljubac I ja ostajem bez daha
Samo sacekaj jedan trenutak Samo mi reci da nije istina
REF: Samo ostani u tisini Pet minuta Miluj me jedan trenutak Dodji pored mene Dacu ti poslednji poljubac Najdublji Cuvacu svoja osecanja I oticicu daleko od tebe
Od tebe...
Toliko se bojim I ne razumem Sta je to bilo sto sam uredio lose
Grlis me, jezim se Trazis mi jedan poljubac I ja ostajem bez daha
Samo sacekaj jedan trenutak Samo mi raci da nije istina
REF.
Daj mi ruku Vrati mi vazduh Reci da me volis Da nisi kriv Makar jedan trenutak Reci mi da to nije istina
Tenerte y quererte - Imati te i voleti te
Vezana za ovo osecanje Sa tugom cu Pokusati da razumem Zato sto tvoje odsustvo Je okrutno, i ja
Ovde sam Predajem se pred tvojim nogama I znam da nemam nista da izgubim Mislim na tebe Dok me ne pustis da idem
REF: Zelim da te imam, da te volim Sa tobom zelim da budem Bez razdvajanja Da te volim, da te imam Ne zelim da zivim Bez tvoje ljubavi nikada Pa, nista nije toliko jako Kao imati te Voleti te, i nikada vise Izgubiti te
Vezan za ovo osecanje Sa tugom cu Pokusati da razumem Zato sto tvoje odsustvo Je okrutno, i ja
Ovde sam Predajem se pred tvojim nogama I znam da nemam nista da izgubim Mislim na tebe Dok me ne pustis da idem
REF.
Izgubiti te...
Disati i osetiti Svaki put kada pomislim na tebe Ljubav i bol Koji su porasli u mom srcu
Izgubila sam te i shvatila Kako je tesko ziveti Bez tvoje ljubavi, te ljubavi Koja me je ispunila do iluzije
Fuera-Odlazi
Od tvog glasa mi postaje lose Vec je proslo cetiri Shvati da ne zelim da pricam o tome Nema svrhe
Prekini vezu, ili cu ja tebi prekinuti Mrzim te previse Ne zovi i ne trazi me vise Cinis me ocajnom
Ne das mi da zivim Ne podnosim te, pocinjem da se ljutim Vise ne zelim da pricam o proslosti REci cu ti, volela sam te kao sto nikad nikog nisam volela Ismejao si me, povredio si me toliko.
Odlazi... Vise mi ne nedostajes Ne zelim vise nikad da te vidim kraj sebe Odlazi...Vise te ne volim Nisi mi vise potreban i (halagos ne znam sta znaci) Odlazi...Skodis mi Bolje da prekinemo ovo u miru Odlazi... Na kraju krajeva Neko me ceka
Rekla sam ti da vise ne dolazis Sta zelis da uradim Da mi vise ne smetas Ne donosi poklone Odlazi, uskoro zatvaram Vec mi dosadjujes Ne zovi me i ne trazi me vise Cinis me ocajnom.
Ne das mi da zivim.. | |
| Naslov: Re: Ovde postavljajte prevode pesama! Uto Maj 20, 2008 9:59 am | |
| Besame sin miedo - Poljubi me bez straha
Ne znam kako se desilo da si dosla do mene Sudbina je takva
Ne znam koliko dugo, ali sam te uvek cekao Takvu kakvu sam te sanjao
I sada si ovde
I nikada te nisam pustila da budes deo toga Da bih mogla da zivim
REF: Dodji, poljubi me bez straha Od srca Jedan poljubac koji ce me odvesti do Sunca Poljubi me bez straha Bez objasnjenja Jedan poljubac koji ce me odvesti do tvoje ljubavi Poljubi me bez straha Kao da je poslednje
Ne zanima me sta misle drugi Ti si moja cela istina
Ne zanima me ko je bio pre mene Zelim da te usrecim
I sada si ovde
I nikada te nisam pustila da budes deo toga Da bih mogla da zivim
REF.
Samo jedan poljubac, nista vise Samoca ce nestati
Samo jedan poljubac, molim te Iz tvoje unutrasnjosti
REF.
Od srca... Od srca...
Santa no soy - Nisam svetica
Nisam zena Kakvom me smatraju Koja razume sta je Osecati se dobro ili lose
Nikad nisam imala Reci koje Ti govore stvari A da te ne povrede
Znam da nije lako Da radim sta hocu A da se ne brinem
Moze biti deo mene Pusti me da idem Ili ce biti suvise kasno
Ne trazim ti oprostaj Pa, znam da je bila tvoja greska Voli me, pusti me, trazi me Ali pusti me da nastavim
REF: I gde je ostao deo mene Koji nikada nije znao dokle da ide Ako gresim, samo voli me, pusti me, trazi me, ostani Dok ti se ne vratim I gde je ostao deo mene Koji nikada nije dao Srce za tebe Ne razumes me, samo voli me, pusti me, trazi me, ostani Zato sto svetica nikada nisam bila
Nisam zena Kakvom me vide I svi osudjuju Samo jednim pogledom
Nisam ista Kao druge Koje zele stvari Koje ne mozes da im das
Dodji i pomozi mi da osetim Da mi ne treba Ni od koga vise, i tako
Ne ubija me istina Pa, nisam ista Ali svetica nikada nisam bila
Ne trazim ti oprostaj Pa, znam da je bila tvoja greska Voli me, pusti me, trazi me Ali pusti me da nastavim
REF. 2x
Nisam svetica Niti cu biti
Que hay detras - Sta je iza
Mislim na tebe...
Mogu da vidim nijansu I odraz svoje depresije Mogu da vidim obris Duha koji je u mojoj unutrasnjosti
I nisam ostavila pusenje I ne mogu da spavam Na polovini samoce I dalje mislim na tebe
I ne usudjujem se da zapocnem Da bih te na kraju zaboravila Zato sto me plasi da opisem Sta se nalazi iza tebe
REF: Sta je iza Jedne suze Sta je iza Krhkosti Sta je iza Poslednjeg pozdrava Sta je iza Kada se zavrsi ljubav Sta je iza
Mogu da vidim odavde Moja secanja te proganjaju Mogu da vidim obris Svoje senke nad stenom
I nisam ostavila pusenje I ne mogu da spavam Na polovini samoce I dalje mislim na tebe
I ne usudjujem se da zapocnem Da bih te na kraju zaboravila Zato sto me plasi da opisem Sta se nalazi iza tebe
REF.
Sta je iza... Sta je iza... Sta je iza...
Sta se nalazi iza tebe...
REF.
Sta je iza... Sta je iza... Sta je iza...
Sueles volver – Stikle se vracaju
Boli me Osetim Znam da mi je nesto otkazalo
Zato Se vracam Da bih te video
I samo tako Gubim se u tvom pogledu I samo tako Ako si sa mnom mogu da budem srecan
REF: Stikle se vracaju u moje snove Kao neko secanje Ali sam ipak budan i gubim te Tako si daleko
Sada hocu Da te imam Bez straha da pogresim
Fale mi Tvoji poljupci Da se vratis meni
I samo tako Gubim se u tvom pogledu I samo tako Ako si sa mnom mogu da budem srecan
REF.
Nemam vazduha Vidim tvoje telo i ne mislim Zaboravljam svoju samocu Bez tebe ne mogu Hocu da te vidim jos samo jedan put Samo mislim na povratak Tebi
Stikle se vracaju u moje snove...
REF. 2x
Nemam vazduha Vidim tvoje telo i ne mislim Zaboravljam svoju samocu Tako si daleko Hocu da te vidim jos samo jedan put Samo mislim na povratak Nemam vazduha | |
| Naslov: Re: Ovde postavljajte prevode pesama! Uto Maj 20, 2008 10:00 am | |
| Tal vez despues – Mozda kasnije
Kad vidis moju sliku na steni Izludjuje te, takodje Dok trazis moj telefon Ne uspevas da se odmoris
I ovog puta necu biti Tvoja princeza od soli Koja place nad morem Zbog samoce
REF: Bolno je biti Ona koja te trazi telefonom Bolno je biti Ona koja plovi trazeci ljubav Bolno mi je da poverujem Da ce pogledi pasti, i to kasno, i ne znam Mozda kasnije Ces me ponovo videti
Mozda kasnije...
Da li zbog nacina na koji gledam Si me pratio do kraja Da li zato sto si mi dao razlog Jednog dana si cuo Srce
I ovog puta necu biti Tvoja princeza od soli Koja place nad morem Zbog samoce
REF.
Ne pretvaraj se da nije tako Ne postoje prevare kada ima ljubavi Nikada nisi dao resenje Ne pokusavaj da se vratis, ne zelim da znam
Bolno je biti... Mozda kasnije…
Lento – Polako
Gubim glavu i svu kontrolu Zamisljajuci da sam negde gde nisam Pod senkom jednog zamka U kom smo samo ti i ja Na jednoj zabavi koja ne zeli da se zavrsi
Ja, ocarana muzikom, i ti Gospodar mog zivota, princ na belom konju Koji me dovodi do ludila I cini da pomeram kukove U stranu, u stranu
REF. 2x: Polako Ne zeli da san koji sanjam se zavrsi, igraj Polako Sanjaju RBD sa Lunijem Tunsom Polako Igramo u mom snu crtanih filmova Polako Uradi dobro, polako, igraj polako
Oni su bili u reci u sobi Vodopad tihe vode sa mnogo pritiska Ovaj san nema uopste objasnjenje On je ludost koja ubrzava Srce
I tu je zabava u nasem zamku Nema nikoga, sami smo, ti i ja Ne zelim nista vise samo da igram sa tobom U stranu, u stranu
REF. 2x
Ne zelim da me probude iz sna Nece me naterati da stavim noge na zemlju Nemoj da mi uzimas iluziju da sam tvoj gospodar Ne zelim da gledam kako se ova knjiga zatvara
Noc se ne zavrsava, i jos manje se zavrsava nasa ljubav Ti ces biti moja draga u mojoj prici, u mojoj istoriji, u mojoj predstavi Dok prolazi vreme, sve vise te zelim, i necu otici I napustiti san, ljubavi, koji nas je spojio
Ljubavi, ne idi od mene, ne Nemojmo da menjamo nasu sudbinu Osecam da mi se Srce ubrzalo Pritisak se ubrzava zbog tebe
I zelim da znam koja je tvoja namera Ne pokazujes zbunjenost Kako je, osecas li istu emociju Pusti me da znam sta osecas dok igras uz reggaeton
REF. 2x
Ne zelim da se probudim iz sna u kome osecam Da sam sa tobom, igram polako uz reggaeton Ne zelim da se probudim, iako vec svice Ova strast me ubija i izludjuje me
Polako Luni Tuns Polako RBD Polako Iz Meksika za ceo svet Reggaeton postaje buntovan Los Bendzamins, jos lebdenja
Aburrida y sola – Smorena i sama
Zaglavljena u stanu Gubim se bez ustaljenog pravca U ova cetiri zida
Bas me briga za propast Ako se svet okrene naopako Ako prodje jedan dan da te ne vidim
I cini mi se da radim pogresno Ako ostanem kod kuce Prezivljavam pravu dramu Zasto ne zoves
REF: Smorena i sama Mislim da si pogresio Sada izlazim Smorena i sama Polu-opasna sam Sada izlazim Ako ne dodjes Ti si na gubitku Ako me ne nadjes Pobegla sam sa lanca I ako izadjem Sa drugim deckom I ako mi se on svidi Bice tvoja krivica
Osecam se izolovano Dok plovim ni u cemu Ne znam da li da te posaljem do djavola
I bude mi lose Kada me ispalis Dok te ja jos uvek cekam
I cini mi se da radim pogresno Ako ostanem kod kuce Prozivljavam pravu dramu Zasto ne zoves
REF.
I cini mi se da radim pogresno Ako ostanem kod kuce Prozivljavam pravu dramu Zasto ne zoves
A rabiar – Do besa
Zdravo, Veliki Brate… (4x)
Predosecam te Cak i u snovima I u tvojoj igri Cu se istrositi
Ti si jedna velika misterija Koju cak i novine moraju da odgonetnu
Zdravo, Veliki Brate...
Tvoj pogled Je kao virus Koji ce ogoliti Sva moja osecanja
Ne igras cisto I neki saucesnik stoji iza
Izmedju tebe i mene Nesto cudno ce se sigurno dogoditi Sva ljubav Je bila pocetak jednog nuklearnog rata
REF: Opusti me ili se stidi, stvori me ili se cepaj Ako ces da me mrzis, uradi to, ali voli me do besa Kontrolisi me ili me trazi, ozivi me ili me odbaci Ako ces da me mrzis, uradi to, ali voli me do besa
Zdravo, Veliki Brate... (4x)
U tvom zagrljaju Polako plovim Ne znam da li da se priblizim Ne znam da li da se udaljim
Ne znam da li si sa mnom Ne znam da oi si sad protiv mene
Zdravo, Veliki Brate...
Tvoj pogled Je kao virus Koji ce ogoliti Sva moja osecanja
Ne igras cisto I neki saucesnik stoji iza
Izmedju tebe i mene Nesto cudno ce se sigurno dogoditi Sva ljubav Je bila pocetak jednog nuklearnog rata
Zdravo, Veliki Brate...
REF.
REF.
Quiza – Mozda
Znam da sam se umorio od borbe Protiv kazaljki na satu
Znam da smo postali dva stranca Znam da se nase vreme zavrsilo
Mislim da je kasno za razgovor Mislim da je beskorisno cekati I da zelis da mi oprostis
REF: Mozda sam ja taj Koji nije zaboravio Poljupce Koji su se jednom sakrili ispod duseka Mozda tvoj glas Me je podsetio Na snove Koje sam jedno ostavio u tvojoj sobi
Danas cu gledati kroz prozor Da se uverim da vise nisi tu
Osecam da nisam imao jednog jutra Tu ljubav koja nas je umorno napustala
Sad vise nema sta da se pita Nema razloga za umisljanje I da zelis da mi oprostis
REF.
Sad vise nema sta da se pita Nema razloga za umisljanje I da zelis da mi oprostis | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Ovde postavljajte prevode pesama! | |
| |
| | | | Ovde postavljajte prevode pesama! | |
|
Similar topics | |
|
| Dozvole ovog foruma: | Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
| |
| |
| |