| OVAKO JA NE ZNAM ZA VAS ALI MENI JE DOSTA! | |
|
|
Autor | Poruka |
---|
(:!LiTtLe pRiNcEsS!:) ♥Para ti...estoy capaz de volar...Uckermann te amo!♥
Broj poruka : 1492 Location : SiEmPrE cOn AnAhI Job/hobbies : ples,ljubav i pevanje Humor : Druzenja,pricanja,razmenjivanja slika...!!! Datum upisa : 30.07.2007
| Naslov: OVAKO JA NE ZNAM ZA VAS ALI MENI JE DOSTA! Pon Jun 09, 2008 11:01 pm | |
| Svrljala sam po 4umu i videla neke teme ovtorene dva puta, onda u obavestenjima sam videla otvarate teme za sitnice...i to ne moze vise! OK? Ljudi otvroite temu gde ocete, ali pre toga pogledajte dal ima ista! NADAM SE DA SAM BILA JASNA! | |
|
| |
*Annie mi wida* ♥Para ti...estoy capaz de volar...Uckermann te amo!♥
Broj poruka : 666 Godina : 31 Location : with RBD in SERBIA!!!! Datum upisa : 29.07.2007
| Naslov: Re: OVAKO JA NE ZNAM ZA VAS ALI MENI JE DOSTA! Uto Jun 10, 2008 12:26 pm | |
| narawno da jesi mi bb........ | |
|
| |
Gatita JexY Novi korisnik/ca
Broj poruka : 33 Godina : 29 Location : Krnjevo Job/hobbies : Slusanje muzike,otpadanje... Humor : Xaxaxxaxa Datum upisa : 28.05.2008
| Naslov: Re: OVAKO JA NE ZNAM ZA VAS ALI MENI JE DOSTA! Uto Jun 10, 2008 3:07 pm | |
| | |
|
| |
Broj poruka : 1492 Location : SiEmPrE cOn AnAhI Job/hobbies : ples,ljubav i pevanje Humor : Druzenja,pricanja,razmenjivanja slika...!!! Datum upisa : 30.07.2007
| Naslov: Re: OVAKO JA NE ZNAM ZA VAS ALI MENI JE DOSTA! Uto Jun 10, 2008 5:28 pm | |
| Ok bb-s, nisam ljuta samo kazem da ne bi posle bilo svasta! | |
|
| |
Gatita JexY Novi korisnik/ca
Broj poruka : 33 Godina : 29 Location : Krnjevo Job/hobbies : Slusanje muzike,otpadanje... Humor : Xaxaxxaxa Datum upisa : 28.05.2008
| Naslov: Re: OVAKO JA NE ZNAM ZA VAS ALI MENI JE DOSTA! Sre Jun 11, 2008 2:03 pm | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: OVAKO JA NE ZNAM ZA VAS ALI MENI JE DOSTA! Sre Jun 11, 2008 5:21 pm | |
| | |
|
| |
Tasha RBD Biras pesme za novi cd sa njima u studiju
Broj poruka : 136 Godina : 32 Location : iU Areni na RBD koncertu! Job/hobbies : Slušanje mjuze...¡Zna se koje! I crtanje... Humor : Pa.............. Datum upisa : 24.04.2008
| Naslov: Re: OVAKO JA NE ZNAM ZA VAS ALI MENI JE DOSTA! Čet Jun 12, 2008 3:56 pm | |
| - (:!LiTtLe pRiNcEsS! ::
- Svrljala sam po 4umu i videla neke teme ovtorene dva puta,
onda u obavestenjima sam videla otvarate teme za sitnice...i to ne moze vise! OK? Ljudi otvroite temu gde ocete, ali pre toga pogledajte dal ima ista! NADAM SE DA SAM BILA JASNA! Ako misliš na mene, reci.Ja sam u obaveštenju napisala da ne mogu dolaziti na 4um jer mi se pokvario komp (tj. monitor je crk'o, pa sam kupila novi), ali evo me opet. | |
|
| |
Broj poruka : 666 Godina : 31 Location : with RBD in SERBIA!!!! Datum upisa : 29.07.2007
| Naslov: Re: OVAKO JA NE ZNAM ZA VAS ALI MENI JE DOSTA! Pet Jun 13, 2008 5:40 pm | |
| ma nema weze,nije rekla nikoga konkretno........ | |
|
| |
| Naslov: Re: OVAKO JA NE ZNAM ZA VAS ALI MENI JE DOSTA! Pet Jun 13, 2008 7:26 pm | |
| - *Annie mi wida* ::
- ma nema weze,nije rekla nikoga konkretno........
Tebi se nisam ni obracala! | |
|
| |
| Naslov: Re: OVAKO JA NE ZNAM ZA VAS ALI MENI JE DOSTA! Pet Jun 13, 2008 7:34 pm | |
| | |
|
| |
Broj poruka : 136 Godina : 32 Location : iU Areni na RBD koncertu! Job/hobbies : Slušanje mjuze...¡Zna se koje! I crtanje... Humor : Pa.............. Datum upisa : 24.04.2008
| Naslov: Re: OVAKO JA NE ZNAM ZA VAS ALI MENI JE DOSTA! Sub Jun 14, 2008 11:02 pm | |
| - (:!LiTtLe pRiNcEsS! ::
- *Annie mi wida* ::
- ma nema weze,nije rekla nikoga konkretno........
Tebi se nisam ni obracala! Verovatno kaže meni. Ja sam samo pitala, čisto da znam. | |
|
| |
| Naslov: Re: OVAKO JA NE ZNAM ZA VAS ALI MENI JE DOSTA! Pon Jun 16, 2008 3:41 pm | |
| - *Annie mi wida* ::
- Ti to meni?
Ne, nego owoj Tashi! | |
|
| |
| Naslov: Re: OVAKO JA NE ZNAM ZA VAS ALI MENI JE DOSTA! Uto Jun 17, 2008 7:23 pm | |
| Ja nisam ova i skontala sam da se meni obraćaš. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: OVAKO JA NE ZNAM ZA VAS ALI MENI JE DOSTA! | |
| |
|
| |
| OVAKO JA NE ZNAM ZA VAS ALI MENI JE DOSTA! | |
|