| rEbElDe fOrEwEr ZA SWE FANOWE RBD.... |
|
| IZVINJENJE | |
| | Autor | Poruka |
---|
Tasha RBD Biras pesme za novi cd sa njima u studiju
Broj poruka : 136 Godina : 32 Location : iU Areni na RBD koncertu! Job/hobbies : Slušanje mjuze...¡Zna se koje! I crtanje... Humor : Pa.............. Datum upisa : 24.04.2008
| Naslov: IZVINJENJE Pon Jun 09, 2008 12:31 pm | |
| Zelim da se svima izvinim sto nisam bila nekoliko dana na forumu i sto mozda necu biti jos dugo jer mi je komp pokvaren, a ko zna kada cu ga popraviti.Sada sam u skoli pa sam dosla na forum, dolazicu ponedeljkom i petkom kada budem bila u informatickom kabinetu (a mozda jos nekad, jer idem na novinarsku sekciju). | |
| | | *Annie mi wida* ♥Para ti...estoy capaz de volar...Uckermann te amo!♥
Broj poruka : 666 Godina : 31 Location : with RBD in SERBIA!!!! Datum upisa : 29.07.2007
| Naslov: Re: IZVINJENJE Pon Jun 09, 2008 2:10 pm | |
| ma ok,nema weze....... ps.owa tema ne ide owde!!!! | |
| | | (:!LiTtLe pRiNcEsS!:) ♥Para ti...estoy capaz de volar...Uckermann te amo!♥
Broj poruka : 1492 Location : SiEmPrE cOn AnAhI Job/hobbies : ples,ljubav i pevanje Humor : Druzenja,pricanja,razmenjivanja slika...!!! Datum upisa : 30.07.2007
| Naslov: Re: IZVINJENJE Pon Jun 09, 2008 9:29 pm | |
| | |
| | | *Rbd fan* ♥Para ti...estoy capaz de volar...Uckermann te amo!♥
Broj poruka : 357 Datum upisa : 30.07.2007
| Naslov: Re: IZVINJENJE Pon Jun 16, 2008 12:11 pm | |
| i meni je komp pokvaren....nekad ga upalim,nekad ne | |
| | | (:!LiTtLe pRiNcEsS!:) ♥Para ti...estoy capaz de volar...Uckermann te amo!♥
Broj poruka : 1492 Location : SiEmPrE cOn AnAhI Job/hobbies : ples,ljubav i pevanje Humor : Druzenja,pricanja,razmenjivanja slika...!!! Datum upisa : 30.07.2007
| Naslov: Re: IZVINJENJE Pon Jun 16, 2008 3:42 pm | |
| | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: IZVINJENJE | |
| |
| | | | IZVINJENJE | |
|
| Dozvole ovog foruma: | Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
| |
| |
| |
|