Tasha RBD Biras pesme za novi cd sa njima u studiju
Broj poruka : 136 Godina : 32 Location : iU Areni na RBD koncertu! Job/hobbies : Slušanje mjuze...¡Zna se koje! I crtanje... Humor : Pa.............. Datum upisa : 24.04.2008
| Naslov: Eurovision 2008 Sre Jun 04, 2008 3:33 pm | |
| ¿Kakva vam je bila ova Evrovizija u Beogradu?Pišite ko vam se svideo, postavljajte tekstove pesama i šta još želite... | |
|
Broj poruka : 136 Godina : 32 Location : iU Areni na RBD koncertu! Job/hobbies : Slušanje mjuze...¡Zna se koje! I crtanje... Humor : Pa.............. Datum upisa : 24.04.2008
| Naslov: Re: Eurovision 2008 Sre Jun 04, 2008 3:35 pm | |
| Meni su extra pesme This is my life, The fire in your eyes, Qele, qele, Hero i Shady lady...Ako ima neko ove textove, neka postavi... | |
|
*Annie mi wida* ♥Para ti...estoy capaz de volar...Uckermann te amo!♥
Broj poruka : 666 Godina : 31 Location : with RBD in SERBIA!!!! Datum upisa : 29.07.2007
| Naslov: Re: Eurovision 2008 Sub Jun 07, 2008 2:41 pm | |
| Meni su stwarno zakon Grchka i Ukrajina....ewo Ukrajina:
You've been my superstar But it's not what you are You've been my super hero
Since I've lived in your shade Every step that I made Brought me nothing but zero
But I'm staying alive And now I'm changin' my life With a burning desire
No one knows who I am But I don't give a damn Gonna set you on fire
Shady lady – I'm gonna strike like thunder Are you ready? I wanna make you wonder Rollin' steady – I'm gonna make you shiver My heart is burning
Shady lady – I'm gonna strike like thunder Are you ready? I wanna make you wonder Rollin' steady – I'm gonna make you shiver My heart is burning now
Just take a look at me Deep inside and you'll see All I kept under cover
There is one thing I bet You're about to regret I'm no longer your lover
I've just turned one more page I belong to the stage Baby, don't call me baby
Shady lady – I'm gonna strike like thunder Are you ready? I wanna make you wonder Rollin' steady – I'm gonna make you shiver My heart is burning now
(Shady lady) (Shady lady)
I wanna light you up and leave you alone I am a brand new star that you've never known I wanna light you up and leave you alone I am a brand new star that you've never known
(Shady lady) (Are you ready?)
Shady lady – I'm gonna strike like thunder Are you ready? I wanna make you wonder Rollin' steady – I'm gonna make you shiver My heart is burning now | |
|
| Naslov: Re: Eurovision 2008 Pon Jun 09, 2008 12:26 pm | |
| | |
|
*Annie mi wida* ♥Para ti...estoy capaz de volar...Uckermann te amo!♥
Broj poruka : 666 Godina : 31 Location : with RBD in SERBIA!!!! Datum upisa : 29.07.2007
| Naslov: Re: Eurovision 2008 Pon Jun 09, 2008 2:15 pm | |
| Ma nish,jel treba josh koji? | |
|
| Naslov: Re: Eurovision 2008 Sub Jun 14, 2008 11:17 pm | |
| Pa stavi koji hoćeš, meni je svejedno. | |
|
Sponsored content
| Naslov: Re: Eurovision 2008 | |
| |
|