| rEbElDe fOrEwEr ZA SWE FANOWE RBD.... |
|
| PiTaNja | |
|
+10DuLcE i yO mEjOr AmIGaS *Annie mi wida* *~AnY*My*LiTle*Fair~* ^Dulce_Maria^ Mia*Colucci *~jelena rbd~* PoNcHo_Mi AnHeL (:!LiTtLe pRiNcEsS!:) amo dulce y ucker* *Rbd fan* 14 posters | |
Autor | Poruka |
---|
*Annie mi wida* ♥Para ti...estoy capaz de volar...Uckermann te amo!♥
Broj poruka : 666 Godina : 31 Location : with RBD in SERBIA!!!! Datum upisa : 29.07.2007
| Naslov: Re: PiTaNja Čet Maj 15, 2008 2:39 pm | |
| Ne znam,meni uwek ima da obrishem swoju u gornjem desnom uglu.......ne znam shto tebi nema....... | |
| | | (:!LiTtLe pRiNcEsS!:) ♥Para ti...estoy capaz de volar...Uckermann te amo!♥
Broj poruka : 1492 Location : SiEmPrE cOn AnAhI Job/hobbies : ples,ljubav i pevanje Humor : Druzenja,pricanja,razmenjivanja slika...!!! Datum upisa : 30.07.2007
| Naslov: Re: PiTaNja Pet Maj 16, 2008 4:03 pm | |
| Pa tako je svuda Samo amdini i modovi mogu to | |
| | | Tasha RBD Biras pesme za novi cd sa njima u studiju
Broj poruka : 136 Godina : 32 Location : iU Areni na RBD koncertu! Job/hobbies : Slušanje mjuze...¡Zna se koje! I crtanje... Humor : Pa.............. Datum upisa : 24.04.2008
| Naslov: Re: PiTaNja Pet Maj 16, 2008 10:39 pm | |
| ¿A kako da postavim sliku? I zamolila bih admine, ako mogu, da obrišu temu RBD KARTE U PRODAJI koju sam ja napisala, jer već postoji i nije lepo napisan naslov... | |
| | | *Annie mi wida* ♥Para ti...estoy capaz de volar...Uckermann te amo!♥
Broj poruka : 666 Godina : 31 Location : with RBD in SERBIA!!!! Datum upisa : 29.07.2007
| Naslov: Re: PiTaNja Sub Maj 17, 2008 5:53 pm | |
| sliku samo uploadujesh npr na tinyoic i kopirash link u owo gde se pishu poruke..........obrisacemo..... | |
Broj poruka : 136 Godina : 32 Location : iU Areni na RBD koncertu! Job/hobbies : Slušanje mjuze...¡Zna se koje! I crtanje... Humor : Pa.............. Datum upisa : 24.04.2008
| Naslov: Re: PiTaNja Sub Maj 17, 2008 9:33 pm | |
| - !StEp Up GiRl! ::
- sliku samo uploadujesh npr na tinyoic i kopirash link u owo gde se pishu poruke..........obrisacemo.....
¡Muchas gracias! | |
| Naslov: Re: PiTaNja Sub Maj 17, 2008 10:13 pm | |
| E, smaram, ali moram da pitam.Neko je napisao da se regujemo na neki forum, ali zaboravila sam mu adresu, ja sam se regovala i hocu da idem tamo.Mislim da je nesto diego talk, ako se ne varam...Pa, ako taj ko je to napisao moze da mi kaze... | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: PiTaNja | |
| |
| | | | PiTaNja | |
|
Similar topics | |
|
| Dozvole ovog foruma: | Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
| |
| |
| |
|