| PRAWILA | |
|
|
Autor | Poruka |
---|
*Annie mi wida* ♥Para ti...estoy capaz de volar...Uckermann te amo!♥
Broj poruka : 666 Godina : 31 Location : with RBD in SERBIA!!!! Datum upisa : 29.07.2007
| Naslov: PRAWILA Sub Nov 17, 2007 10:50 am | |
| POSHTO SAM PRIMETILA DA NEMAMO SWI ISTE UKUSE I DA SE MNOGIMA NE SWIDJA IZGLED FORUMA,NAPRAWILA SAM TAKMICHENJE ZA NAJOLJI IZGLED.OWAKO:JA,Mia*Colucci*Soy*Yo i *Rbd Fan*(ako hoce josh neko neka se jawi) CEMO SE TAKMICHITI.SWAKO CE IMATI SWOJ DAN:U SUBOTU(DANAS)JA,U NEDELJU *Rbd Fan*,a u ponedeljak Mia*Colucci*Soy*Yo.WASH ZADATAK JE DA OSMISLITE NAJBOLJE KAKO TREBA DA IZGLEDA FORUM,DA NA FORUM DODJETE DO NAJKASNIJE 11 SATI,NAPRAWITE TAJ IZGLED,A MI CEM0 DA GLASAMO I TA TEMA CE DA STOJI CEO WASH DAN.ONAJ IZGLED KOJI BUDE IMAO NAJWISHE GLASOWA OSTACE ZA STALNO NA FORUMU,OK??IMALI NEKO PITANJE??? | |
|
| |
*Rbd fan* ♥Para ti...estoy capaz de volar...Uckermann te amo!♥
Broj poruka : 357 Datum upisa : 30.07.2007
| Naslov: Re: PRAWILA Ned Nov 18, 2007 2:05 pm | |
| joj...kako cu ja..nemam puno slika... | |
|
| |
Broj poruka : 666 Godina : 31 Location : with RBD in SERBIA!!!! Datum upisa : 29.07.2007
| Naslov: Re: PRAWILA Ned Nov 18, 2007 2:07 pm | |
| AKO NECESH NE MORASH.........WIDELA SAM DA SE TI NE SLAZESH SA IZGLEDOM PA SAM STAWILA I TEBE.....A AKO HOCESH PUNO SLIKA OTIDJI NA GOOGLE I UKUCAJ SAMO RBD PHOTOS.SAMO AKO HOCESH!!!!! | |
|
| |
(:!LiTtLe pRiNcEsS!:) ♥Para ti...estoy capaz de volar...Uckermann te amo!♥
Broj poruka : 1492 Location : SiEmPrE cOn AnAhI Job/hobbies : ples,ljubav i pevanje Humor : Druzenja,pricanja,razmenjivanja slika...!!! Datum upisa : 30.07.2007
| Naslov: Re: PRAWILA Ned Nov 18, 2007 2:19 pm | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: PRAWILA Ned Nov 18, 2007 2:19 pm | |
| TI SI SUTRA AMIGA........... | |
|
| |
Broj poruka : 1492 Location : SiEmPrE cOn AnAhI Job/hobbies : ples,ljubav i pevanje Humor : Druzenja,pricanja,razmenjivanja slika...!!! Datum upisa : 30.07.2007
| Naslov: Re: PRAWILA Ned Nov 18, 2007 2:26 pm | |
| Ja sutra nemmm vremena.... | |
|
| |
| Naslov: Re: PRAWILA Ned Nov 18, 2007 2:27 pm | |
| PA KAD HOCESH ONDA,KAD TEBI ODGOWARA........??? | |
|
| |
| Naslov: Re: PRAWILA Ned Nov 18, 2007 2:28 pm | |
| Sledeceg petka mil;sm ov og sada | |
|
| |
| Naslov: Re: PRAWILA Ned Nov 18, 2007 2:33 pm | |
| DOBRO,ONDA ZOKINO GLASANJE TRAJE SAMO 2 DANA KAKO I MOJE,ALI CE STOJATI TAKO SWE DOK GA TI NE PROMENISH,WAZI?? | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: PRAWILA | |
| |
|
| |
| PRAWILA | |
|